ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА СЕННИЦИ, СТЪКЛЕНИ СИСТЕМИ, ПЕРГОЛИ

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07

Направете живота си по-лесен, а бизнеса - успешен...

Перголите са предназначени за покриването на големи площи, предпазвайки от вятър, дъжд и слънце.Характеризират се с голяма устойчивост и товароносимост.на Профилите и конструкцията предлага се в цвят по избор на клиента Самоносещи водачи – При прожекция на тентата до 5,0 м се използва релсов водач със сечение на профила 120х60мм, а при прожекция на перголата над 5.00м се използва релсов водач със сечение на профила 160х80мм. Към напречните оребрителни профили е монтирана покривната материя и на практика те отварят и затварят чрез плъзгачи с ролков механизъм перголата по дължина на релсовите водачи. Зaдвижването се осъществява от мотор с вграден радио-предавателен блок и дистанционно управление. За издръжливост във времето всички пластмасови елементи (декоративни капачки, тапи) са изработени от специален полиамид с UV защита. Покривната материя представлява специално изработен pvc материал „Blackout“ – материалът е трислоен, 100% импрегниран (всички връзки са ел. запоени), с филтърен слим за спиране на слънчевите лъчи и UV защита. Спецификата на материята позволява регулирането на топлината под тентата. Плътността на материала е 720 гр./м2 и се предлага в различни цветове – бяло, екрю, синьо, бежово и сиво. Препоръчителен наклон от минимум 15%. Системата е издържана по европейските стандарти.

Стъклени перголи

Пергола стъкло - характеризира се с висока стабилност, прахово боядисани алуминиеви профили. Строителството е интегрирана усъвършенствана система за остъкляване, за остъкляване се използва безопасно стъкло. Остъклена пергола осигурява целогодишно защита срещу дъжд, вятър и сняг. Тя предлага три продуктови варианти по отношение на желания външен вид и ситуацията на място. Pergola е перфектният външен стъклен покрив с широк спектър от приложения - покрита тераса къщи, ресторанти, навеси, огради и др.

Перголи Биоклима

Прибиращите се покривни алуминиеви перголи Биоклима са подходящи за всякакъв тип жилищни и търговски обекти. Перголите на Д-Тент предлагат защита от слънце, дъжд и дори до 15 см. сух сняг. Перголните системи позволяват гъвкаво решение за интеграция между съществуваща дървена или стоманена конструкция с подвижна алуминиева пергола, или изцяло самоносеща конструкция. Всички болтове, винтове и щифтове са от висок клас неръждаема стомана, за да се гарантира дълъг живот на системата. Нашите перголи са изработени да издържат на климатичните условия-дъжд, вятър, сняг. Тип перголи са най-здравите, издръжливите и висококачествени от всички видове тенти. Изработени са от алуминий в цвят избран от клиента.

За нас

С много години опит зад гърба си D-Tent се е наложила на българския пазар, като една от най-успешните и перспективни фирми за производство и монтаж на сенници, тенти, перголи, ветрозащитни завеси, щори, мембранни системи, конструкции с пвц и акрилни платове, конструкции с поликарбонат, панорамно остъкляване и мрежи против насекоми.

За контакти:

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07