ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА СЕННИЦИ, СТЪКЛЕНИ СИСТЕМИ, ПЕРГОЛИ

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07

Създайте своя комфорт на открито...

Сенниците ни допринасят естествен уют в всеки дом или заведение. Защитават от UV лъчи и променят външния облик на тераси веранди заведения и други. Имаме голямо разнообразие на висококачествени платове с 5 годишна гаранция. Изключително качество и фин дизайн, свежи цветове, с висока слънцезащита и дълготрайност. Задвижването може да бъде ръчно или автоматично с датчици за вятър, дъжд и светлина. Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите сгъваеми тенти и сенници са правилният избор! Разнообразието от платове може да Ви осигури хармонично съчетание на всички части от фасадата на Вашия дом, екстериора или интериора. Качествените материали и професионалната изработка на тентите гарантират дълъг период на експлоатация.

Сенници тип чупещо рамо

Сенници тип чупещо рамо. Имаме привилегията и възможността да ви представим сенник тип Чупещо рамо. Този сенник е подходящ, както за засенчване на балкони и тераси, така и за покриване на по-големи площи на заведения и дворове. Лесната експлоатация и елегантния дизайн правят сенниците от типа чупещо рамо един от най-желаните сенници за слънцезащита. Конструкцията на сенника чупещо рамо е алуминиева в бял цвят, като при желание от клиента цвета може да бъде променен. Използваните платове са ПВЦ и Акрилни с UV защита и промазка, която позволява дъжда да се стича по плата.

Сенник балконски

Сенник модел "Балконски" е подходящ за балкони в жилищни блокове. За извършване на монтажа се изисква наличието на балкон или плоча на горния етаж. Водачите на сенниците и управляващите механизми са изработени от алуминиеви сплави за максимална здравина и елегантен дизайн.

Сенници тип “кошница”

Сгъваемите сенници или още известни като тип “кошница” могат да се изработят под различна овална форма и при различни размери в ширина и издаденост.Сгъваемите сенници са подходящи за засенчване на витрини, входове на жилищни и обществени сгради, прозорци и тераси. Tози тип сенници позволяват монтаж само на стена. Предлага се огромен избор от акрилни тъкани или Black out PVC платове.

С ролкови водачи

Сгъваема, изработена от стоманени профили с галванично покритие и електростатично прахово боядисване. Разглобяема, лесна за монтаж и демонтаж. Анкерира се челно към фасадата или таванно към бетонова плоча с анкерни болтове или дюбели. Принципът на работа е чрез навиване (развиване) плата на вал, който се води с ролки по ролконосачи. Покритие- електростатично, прахово със стандартен цвят по RAL .

BOX кутия

Този модел е незаменимо засенчване за летни павилиони, тераси и прозорци, но поради изключителният си дизайн могат да изпълняват и повече функции. Както и в отворения модел(без кутия и водачи), плата се навива върху ос и прилежно се прибра в касетата на тентата, която защитава тъканта от влиянието на околната среда. Освен това, за разлика от отворените кристални завеси при вятър, тъканта не се движи свободно,а е прибрана в алуминиеви водачи, което осигурява голяма здравина и защита срещу вятъра на цялата структура.

Стационарни тенти

Стационарни тенти и чадъри с различна форма и размери покриващи малки или големи площи според желанието на клиента. Конструкциите могат да бъдат изработени от метал, дърво или в комбинация от тези материали. За покритие се използват материи от PVC или акрилни тъкани.Текстилните съоръжения намират приложение в туристически и търговски комплекси, спортни площадки, басейни, козирки на стадиони, обществени сгради и пространствата пред тях, изложбени павилиони, паркинги, ресторанти, кафета, бензиностанции.

За нас

С много години опит зад гърба си D-Tent се е наложила на българския пазар, като една от най-успешните и перспективни фирми за производство и монтаж на сенници, тенти, перголи, ветрозащитни завеси, щори, мембранни системи, конструкции с пвц и акрилни платове, конструкции с поликарбонат, панорамно остъкляване и мрежи против насекоми.

За контакти:

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07