ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА СЕННИЦИ, СТЪКЛЕНИ СИСТЕМИ, ПЕРГОЛИ

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07

Панорамно остъкляване

От свързването на вашите вътрешни и външни жилищни пространства до отделянето на вътрешни помещения, подвижните стъклените системи са еднакво подходящи както за търговски, така и за жилищни площи. Изработени от безопасно закалено стъкло, стъклените системи осигуряват защита и са в състояние да издържат на въздействието на вятър, шум и UV лъчи. Комбинацията от многофункционални уплътнения и профилът на опорната рамка спират студените течения и спомагат за поддържането на добра температура. В съчетание със сенник или пергола, те позволяват да се наслаждавате на топлите слънчеви лъчи, или да се предпазите от студа и валежите, когато природата не е на ваша страна. Максимизирайте пространството, минимизирайте бариерите!

Система за остъкление „Гилотина”

Системата има функцията 3 в 1: служи за проветряване, за преграждане и парапет. Електрическият механизъм с дистанционно я прави уникална по визия и дизайн. Състои се от 3 стъклени хоризонтални пана, които се събират в долната част и образуват стъклен парапет. Възможностите за изработка са: стъклата да са 8мм закалени или стъклопакет, което позволява да се запази температурата в помещението. Максималната допустима ширина на остъкление е 4 метра. Предлагаме на нашите клиенти възможността да избират от голямо разнообразие цветове на профила и стъкла.

Плъзгащи системи

Стъклените прегради изпълняват перфектно разделянето пространството на функционални зони – конферентни помещения, работни места, места за отдих. Освен това са практични, красиви, леки и разширяват визуалното пространство, което повишава настроението и производителността. Нищо чудно, че сега те са толкова популярни.

Сгъваеми системи

Предимството на тези системи е, че при поставянето им не се нарушава външния вид на сградата. Привличат с "лекота", елегантност и простота на дизайна, добра функционалност и издръжливост. Без вертикални профили, което пък от своя страна не нарушава вашия изглед. Стъклото е фиксирано върху алуминиеви хоризонтални профили. Всички стъклени крила се отварят навътре като отварянето може да бъде частично или изцяло и се прибират плътно до стената. Това позволява лесно и бързо почистване. Поставянето на безпрофилна стъклена система е едно гъвкаво решение, тъй като крилата могат да преминават през всякакви ъгли от 90 до 270 градуса.

За нас

С много години опит зад гърба си D-Tent се е наложила на българския пазар, като една от най-успешните и перспективни фирми за производство и монтаж на сенници, тенти, перголи, ветрозащитни завеси, щори, мембранни системи, конструкции с пвц и акрилни платове, конструкции с поликарбонат, панорамно остъкляване и мрежи против насекоми.

За контакти:

+359 879 53 19 79 +359 888 33 76 07